
Chia pudingas su avižomis ir riešutų sviestu
Mintis apie gardžius pusryčius dažnai veikia daug geriau nei žadintuvas. Išbandykite šį receptą: sluoksniuokite indelyje chia pudingą su trintomis šilauogėmis ir acai milteliais, virš jų klokite pernakt mirkytas avižas, viską pagardinkite Hempus riešutų sviestu ir lašeliu klevų sirupo.
Ingredientai chia pudingui ruošti:
- 1 šaukštas chia sėklų
- 1/3 puodelio augalinio pieno
- Šiek tiek trintų šilauogių (spalvai ir skoniui pastiprinti)
- Arbatinis šaukštelis acai miltelių
Ingredientai avižoms ruošti:
- 1 dalis avižų
- 2 dalys avižų pieno
- 3 šaukštai kokosų pieno
- Šaukštas Hempus riešutų sviesto
Pagardinimui:
- Hempus riešutų sviestas
- Šlakelis klevų sirupo
Kaip pasigaminti?
- Paruoškite chia pudingą: sutrinkite šilauoges, įberkite 1 a.š. acai miltelių ir sumaišykite juos su chia sėklomis. Leiskite brinkti per naktį.
- Kitame indelyje ruoškite avižas: avižas sumaišykite su avižų (arba kitu augaliniu) pienu, pagardinkite 3 šaukštais kokosų pienu ir šaukštu Hempus riešutų sviesto – viską sumaišykite ir leiskite brinkti per naktį.
- Ryte viename indelyje sluoksniuokite chia pudingą, jį apklokite pernakt išmirkytomis avižomis ir pagardinkite Hempus riešutų sviestu bei šlakeliu klevų sirupo.
Skanaus!
Už receptą dėkojame www.kitchenjulie.com