Užtepėlė su duonos trupiniais, ančiuviais ir kanapių sėklomis
Ši užtepėlė/padažas puikiai tinka tiek pusryčiams, tiek pietums, o paruošimo būdas nereikalauja didelių pastangų ir laiko. Hempus lukštentos kanapių sėklos bei kanapių aliejus papildo šį mišinį vitaminais, mineralais bei Omega-3 bei Omega-6 rūgštimis, kurios reikalingos maksimaliam organizmo funkcionavimui kiekvieną dieną. O ir skonis nepaliks abejingų! Ši užtepėlė/padažas puikiai dera su makaronais.
Kiekis: 2 porcijos
Paruošimo trukmė: 5 minutės
Ingredientai:
- 100 g Jūsų mėgstamos juodos duonos
- 10 g petražolių
- 2 skiltelės česnako
- 15 g ančiuvių
- 2 šaukšų Hempus kanapių aliejaus
- 10 g kaparelių
- 2 šaukštų Hempus lukšentų kanapių sėklų
Paruošimo būdas:
- Sutrupinkite duoną indelyje.
- Į duonos trupinius įmaišykite likusius ingredientus.
- Susmulkinkite elektriniu maištyvuvu.