• Nėra prekių krepšelyje.
Braškinis kanapių pienas
1 balas2 balai3 balai4 balai5 balai (dar nėra įvertinimų)

Dar vienas skanus būdas išnaudoti braškių sezoną! Pasiruoškite braškių skonio kanapių pieną namuose – tai paprasta:

Jums reikės:

  • 100 g braškių
  • 0,5 stiklinės lukštentų Hempus kanapių sėklų
  • 2 stiklinių* vandens
  • žiupsnio druskos
  • 1,5-2** valg. š. Klevų sirupo

Paruošimo būdas:

Kanapių sėklas užmerkti šaltame vandenyje ir laikyti 6 valandas. Sėklas nuplauti ir nusunkti. Dėti į blenderį su 2 stiklinėmis vandens, malti apie 20 sekundžių, tuomet tirščius nukošti per tankią medžiagą – gausite skairdų kanapių sėklų pieną. Pieną pilti į blenderį su braškėmis ir klevų sirupu. Galite įdėti ir kelis mėtų lapelius. Skanauti šaltą.

*1 stiklinė – 250 ml
**1 valg. Š. – 15 ml

Už receptą dėkojame kitchenJulie.