Blynų receptas su Hempus baltymais, špinatais bei kietuoju sūriu
Savaitgalio pusryčiai – suplanuoti! Šių blynų sudėtis patiks suaugusiesiems, o žaisminga žalia spalva sugundys net pačius mažiausius. Neįtikėtinai paprastas paruošimo būdas, neįkainojamai naudingi ingredientai, estetiška, akį traukianti blynų išvaizda… Ar gali būti geriau?
Kiekis: 1 – 2 porcijos
Paruošimo trukmė: 25 minutės
Ingredientai:
- 1 kiaušinis
- Sauja kruopščiai nuplautų špinatų
- Šaukštas alyvuogių aliejaus
- Šaukštas Hempus kanapių baltymai
- Šaukštas Hempus lukštentų kanapių sėklos
- 3 šaukštai kvietinių miltų
- 5 šaukštai augalinio pieno
- 10 g tarkuoto parmezano sūrio
Paruošimo būdas:
- Sumaišykite visus ingredietus maišytuvu;
- Įkaitinkite keptuvę;
- Įkaitintoje keptuvėje dėkite 2-3 šaukštus tešlos ir paskirstykite sukamaisiais judesiais po visą keptuvę;
- Kai blynų kraštai pradeda ruduoti – apverskite ir pakepkite dar kelias sekundes;
- Dėkite į lėkštę ir pagardinkite šaukštu grietinės ir tarkuotu parmezano sūriu.
Receptas iš kitchenjulie.com